Post Top Ad

Post Top Ad

loading...

subota, 17. prosinca 2016.

Evo kako da se oslobodite kroničnog bola uz pomoć kore od limuna



U slučaju da niste znali, limun je jedna od voća biljaka koje su ljudi počeli koristiti tisućljećim prije, a to nije nešto što se dogodilo slučajno. Postoje mnogi nutricionisti koje smatraju da je limun super hrana.
Upakirani su s mineralima i vitaminima kao što su magnezij, kalcij, folna kiselina, kalij, fosfor, pektin, vitamin C, vitamin B1, vitamin B6 i vitamin A. Jedna limunova kora vam treba da biste se osloboditi od upala i kroničnih bolova
Limun nas čuva od mnogih zdravstvenih poremećaja i bolesti. Oni poboljšati rad našeg želuca, crijeva, imunološki sustava, jetru i kora je najbolja ako želite da biste dobili osloboditi od upale i kronične boli.


Kora od ovog voća dolazi s jakim antiseptičkim svojstvima i može ukinuti groznicu čak.

Možda ste čuli o tim stvarima, ali je vrlo vjerojatno da znate da limun može olakšati bol u zglobovima .


Ovi recepti su vrlo jednostavna i učinkovita, a nećete morati nabaviti mnogo sastojaka za pripremiti ga.

Metoda:
Uzmi jednog limuna i naribati njegovu koricu. Pobrinite se da ne postoji bijeli sloj jer trebate samo žuti sloj. Izvođenje kružnim pokretima s korom na problematičnim dijelovima tijela i koristite povez da ga omotate na bolno mjesto nakon toga. Ostavite ga tako do dva sata.
Stavite koru od 2 prosječne veličine limuna u staklenku i prelijte djevičanskim maslinovim uljem do vrha. Otaviti smjesu na dva tjedna. Umasirajte ulje na problematičnim dijelovima tijela i koristiti gazu da ga zamotajte. Ostavite lijek preko noći.

Ne zaboravite da trebate koristiti 100% organski limun.


VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme.

Nema komentara:

Objavi komentar