Post Top Ad

Post Top Ad

loading...

ponedjeljak, 23. siječnja 2017.

LIJEČI NEPLODNOST I UKLANJA BAKTERIJE IZ VAŠEG ŽELUCA


U današnje vrijeme, ova bolest je zaista jako česta i noi imaju problema sa bakterijama u želucu. Mnogi se znaju liječiti jako dugo sa raznim tabletama, ali nažalost bezuspješno.
U nastavku teksta, donosimo vam prirodni lijek koji će riješiti vaš problem sa bakterijama u želucu sa 100% učinkovitošću.


Vjerovali, ili ne, ali za vaš lijek su potrebna samo dva sastojka, koja su nam manje-više skoro pa uvijek na dohvat ruke, a radi se o smokvama i domaćim ne prerađenim maslinovim uljem.

Smokve u kombinaciji sa maslinovim uljem odličan su prirodni lijek protiv bakterija u našem želucu.

Priprema:

U jednu staklenku stavite suhe smokve, te ih prelijte domaćim maslinovim uljem, koje nije prerađeno. Da bi smokve bolje upile maslinovo ulje, možete ih zasjeći na 4 djela sa strane

Staklenku u koju ste pripremili vaš lijek dobro zatvorite, i ostavite je 40 dana da tako odstoji. Nakon što je prošlo 40 danam svakoga jutra prije nego što doručkujete uzmite jednu smokvu, i kašičicu maslinova ulja u kojemu su bile smokve.
Da bi liječenje bilo još bolje i učinkovitije, trebate poboljšati vašu ishranu. Jedite kuhanu hranu, da je lagana i da nema puno začina, a naročito ljutih. Izbjegavajte jesti bilo šta kiselo, a ponajviše suhomesnate proizvode.

Nema komentara:

Objavi komentar